Over Frank Elders

Ik ben een installatievakman in hart en nieren, met een buitengewone interesse voor verduurzamen en energie. Elf jaar runde ik een installatiebedrijf in Raalte, toen ik besloot om als zelfstandig energie- en installatieadviseur verder te gaan. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij mij terecht voor advies en ondersteuning op het gebied van verduurzamen en energie. In begrijpelijke taal geef ik uitleg over de mogelijkheden, zodat u weloverwogen keuzes kunt maken die passen binnen uw budget. Ik vind het prachtig om te zoeken naar besparingen in een woonhuis, bedrijfspand of proces. En te kijken met welke maatregelen er energie en dus geld bespaard kan worden. Vaak kunnen kleine en kosteloze maatregelen al energie besparen. Super om dit iedere keer weer op te sporen!

Energie Support Salland

Ik ben als energieadviseur verbonden aan Energie Support Salland: een groep lokale bedrijven en specialisten die vanuit hun professie elke dag bezig zijn met duurzaamheid en energie. Ons doel is zoveel mogelijk Sallandse bedrijven helpen om energie te besparen.

Duurzaam Bouwloket

Woningeigenaren in de gemeente Raalte kunnen via het Duurzaam Bouwloket de hulp inschakelen van onafhankelijke energieadviseurs. Samen met vijf anderen vorm ik deze groep energievakmannen. We bieden woningeigenaren een gratis energiescan en adviesgesprek.