Woningeigenaren

Benieuwd hoeveel u kunt besparen op uw energierekening? Vaak kunt u uw energielasten verlagen zonder geld uit te geven. Dit zijn de zogenaamde quick wins. Daarnaast zijn er ook maatregelen die om een investering vragen. Zoals isolatie, zonnepanelen en warmtepompen. Ik help u energie besparen en uw wooncomfort verhogen.

Inzicht in de mogelijkheden

Samen met u breng ik het verbruik van elektra, gas en water in kaart. Deze energiescan geeft snel en eenvoudig inzicht in de mogelijkheden van uw woonhuis. Na afloop krijgt u een overzicht van maatregelen die bij uw woning passen en u krijgt inzicht in gemiddelde kosten, opbrengsten en terugverdientijd. Woont u in de gemeente Raalte? De gemeente Raalte biedt haar inwoners een gratis energiescan.

Stappen zetten om energie te besparen

Wilt u aan de slag met de maatregelen uit het rapport? Dan kan ik u helpen met zetten van de vervolgstappen. Zoals een uitgebreid warmtebeeldonderzoek om te kijken waar warmte weglekt en het aanvragen van offertes. Van inzicht in uw energieverbruik tot het nemen van energiebesparende maatregelen. Ik sta u bij tijdens het hele traject.

Nieuw- of verbouw

Kunststof of houten kozijnen? Bakstenen of stucwerk? En hoe wordt de indeling? Bij het (ver)bouwen van uw droomhuis komt er veel op u af. U moet een hoop keuzes maken, ook op het gebied van energie en duurzaamheid. Hier kan ik u bij helpen. Ik heb jarenlange ervaring als installatieadviseur en kan u alles vertellen over de mogelijke systemen: van ventilatie, verwarming en koeling tot warmtepompen, zonnepanelen en elektra. Samen bespreken we de voor- en nadelen, zodat u weloverwogen keuzes kunt maken. Duurzaam bouwen is toekomstgericht bouwen!